Hat utcazenész egy véletlen folytán a nagyvárosi forgatagban egymásra talál, majd együtt indulnak el egy kalandos világkörüli utazásra. Járműként a muzsikájuk és hangszereik szolgálnak, üzemanyaguk pedig a játékosság, a fantázia és a jókedv – Egy világkörüli utazás hangszereken, dallamokon, szavak nélkül, a gesztusok és a pantomim nyelvén, fergeteges, sziporkázó humorral. Nem kímélik a nézők rekeszizmait. 

Méhes Csaba hazánk kiváló komikusa, pantomimművésze, a vizuális humor mestere szuggesztív játékával és humorával 25 éve bűvöli el a közönséget itthon és a világ számos pontján – szavak nélkül. (www.mehes.hu)

A Brass in the Five rézfúvós kvintett tagjai (Simai László – trombita, Tóth Tamás – trombita, Soós Péter – kürt, Koppányi Béla – harsona, Takács Tibor – tuba) Zeneakadémiát végzett, professzionális zenészek, hangszereik virtuóz mesterei. Nagy sikerű koncertjeiken mindig a zenei kifejezés új formáit keresik. (www.brass5.hu)

Közös útjuk 2008-ban a Brass Cirkusz című darabjuk létrehozásával kezdődött, mellyel még ebben az évben elnyerték a Budapest Fringe Fesztivál szakmai zsűrijének díját, és a gyermekzsűri különdíját. Egy évvel később született második, Irány Rió! című produkciójuk, mely a zsűri két külön díját nyerte el a 2009 Fringe+ Fesztiválon. 

Ajánljuk mindazoknak, akik egy nívós zenei produkció mellett egy óra önfeledt nevetésre vágynak. Korhatár nélkül.

Írta és rendezte: Méhes Csaba és Takács Tibor

Előadják:

Méhes Csaba – pantomim, comedy
Simai László – trombita 
Tóth Tamás – trombita 
Koppányi Béla – harsona 
Soós Péter – kürt 
Takács Tibor – Tuba

Díszlet, jelmez: a társulat