- néma tréfakoktél -

Egész estét betöltő, felhőtlen szórakozást ígérő, vidám pantomim műsor. A könnyű humorú jelenetek, a komikum klasszikus alaphelyzeteire építkeznek, és a klasszikus Decroux-i panto-mimtechnika eszközeit vonultatják fel.

A néző mindjárt a program legelején különböző közönségjátékok, improvizációk révén részt-vevőjévé, aktív szereplőjévé válik a cselekménynek.
A műsor vidám etűdjei között helyet kaphatnak mélyebb tartalmat hordozó, groteszk humorú, ugyanakkor közérthető jelenetek is.
Az egész program középpontjában az ember, az emberi viselkedésformák, a karakterek, jel-lemek különbözőségéből adódó – egy kívülálló számára sokszor humoros – helyzetek, konfliktusok állnak.

Az előadás minden korosztálynak megfelel, illetve a közönség igényeihez képest változtatható.

Időtartama: igény szerint (20-90 perc)

Előadja:  Méhes Csaba
Fény, hang:  Sólyom Tamás

Technikai igények:

A programnak nincs különösebb technikai igénye. Előadható zárt térben és szabad térben is. Természetesen a legszínvonalasabb élmény a színházi körülmények mellett nyújtható.
Minimális játéktér/színpadméret: 3m x 5m (az emelt színpad előnyösebb!)

Minimális technikai igény:

  • 1 db CD lejátszó, hangerősítés, hangfalak, melyek az adott térben, színházteremben tiszta, telt hangzást biztosítanak (hordozható CD lejátszó, music center nem jöhet számításba!!)
  • 2 db színházi reflektor (darabonként 600 – 1000 W)
  • 1 db,  kb. 1,5m széles, 2m magas paraván

(A technikai eszközök bérelhetők.)